+(420) 315 707 111  Můj účet

WM868-MM2-LP-H virtuální sběrnice M-BUS Master

6 595  s DPH

Modul slouží pro přenos dat mezi radiovou sítí WACO a zařízeními typu „Slave“ na lokální dvoudrátové sběrnici podle standardu M-BUS.

Není skladem

Popis Produktu

Modul je součástí sběrnicového systému WACO. Slouží pro přenos dat mezi radiovou sítí WACO a zařízeními typu „Slave“ na lokální dvoudrátové sběrnici podle standardu M-BUS.

Jak je zřejmé z obrázku, modul WM868-MM2-LP-H je vždy Masterem” vzdáleného segmentu sběrnice a zajišťuje komunikaci mezi ”svým” segmentem sběrnice M-Bus a hlavním segmentem virtuální sběrnice WACO. Modul přijímá zprávy (”dotazy”) z radiové sítě WACO a přeposílá je do lokální sběrnice, v opačném směru pak přijímá zprávy (”odpovědi”) od lokálních zařízení ”Slave” (měřidel, čidel) na sběrnici a přeposílá tyto zprávy přes radiovou síť WACO a hlavní segment sběrnice ”Masterovi” sběrnice. Přenos dat probíhá v aplikaci typu ”Virtual BUS”, kdy se datové zprávy přenáší radiovou sítí zcela transparentně, k žádné konverzi dat nedochází.

Modul je uzavřen v plastové krabici uzpůsobené pro montáž na DIN-lištu. Modul vyžaduje externí napájení stejnosměrným napětím 24 V. K modulu WM868-MM-LP-H lze připojit až 8 zařízení typu ”Slave” s jednotkovým odběrem dle normy M-Bus. Modul není vhodný pro umístění do vnějšího prostředí bez dodatečného krytí.

Moduly nachází nejčastější uplatnění v aplikacích sběrnicových sytémů typu M-BUS, které se v širokém měřítku využívají zejména v oblasti dálkového odečítání měřičů spotřeby („metering“, „smart metering“).

 

Manuál k WM868-MM-LP-H

Další informace

Hmotnost 0,2 kg
napájení

vnější DC (9÷24)V

Interface

M-BUS Master

Prostředí

IP20

výkon

25 mW

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „WM868-MM2-LP-H virtuální sběrnice M-BUS Master“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se Vám líbit…