+(420) 315 707 111  Můj účet

WB169-K430 konvertor pro vodoměry Sensus

4 114  s DPH

WB169-430 složí pro dálkové odečítání stavu vodoměrů typové řady iPERL firmy Sensus, vybavených radiovým vysílačem odečtených dat v pásmu 430 MHz, a přeposílání odečtených dat do systému dálkového odečítání (Automatic Meter Reading – AMR) ve formě radiových zpráv standardního komunikačního protokolu Wireless M-Bus v pásmu 169 Mhz.

Není skladem

Popis Produktu

Modul WB169-K430 slouží jako lokální komunikační brána (”Gateway”) pro dálkové odečítání indukčních vodoměrů typové řady iPERL firmy Sensus. Modul přijímá pravidelné radiové zprávy typu BUP (”Bubble Up”) od vodoměrů iPERL v radiovém dosahu a ukládá si jejich obsah do paměti. V nastavených časových intervalech předává souhrn přijatých dat na nadřazený systém dálkového odečítání (AMR) ve formě radiových zpráv ve formátu Wireless M-Bus v pásmu 169 MHz.

Modul WB169-K430 může sloužit pro odečítání až pěti vodoměrů iPERL umístěných v radiovém dosahu zařízení (desítky až stovky metrů). Každý vodoměr odesílá zprávy typu BUP s fixní periodou 15 sekund. Modul přijímá data od vodoměrů v přijímacích ”oknech”, které si otevírá s nastavenou vysílací periodou (kupříkladu každých 120 minut). Data přijatá od jednotlivých vodoměrů v každém přijímacím okně si modul uloží do paměti a bezprostředně po ukončení přijímacího okna je odešle v souhrnné zprávě Wireless M-Bus na nadřazený server.

Parametry modulu WB169-K430 lze kontrolovat a nastavovat z počítače, tabletu, nebo mobilního telefonu těmito způsoby:

– pomocí převodníku ”USB-CMOS” a kabelu přes konfigurační konektor, kterým je modul vybaven

-bezdrátově, pomocí optického převodníku typu ”USB-IRDA”, nebo ”BT-IRDA”.

Modul WB169-K430 je uzavřen v plastové krabici odolné proti vlhkosti (kryt ́ı IP65) a je vhodný pro použití ve vnitřním i vnějším prostředí. Krabice je uzpůsobena pro montáž na zeď, nebo na libovolný konstrukční prvek (nosník, trubku…).

 

Modul může být vybaven dodatečnou ochranou proti vlhkosti (na stupeň IP68) zalitím silikonovou výplní s vysokou adhezí. Je-li tato úprava požadována od výrobce, je nutno ji objednat zvláštním objednacím kódem ”WB169-K430/B13/IP68“, cena tohoto modulu činí 3500,- Kč bez DPH

Manual_WB169-K430

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „WB169-K430 konvertor pro vodoměry Sensus“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *