+(420) 315 707 111  Můj účet

WS868-CO2 čidlo

WS868-CO2 slouží pro měření koncentrace kysličníku uhličitého (CO2) ve vzduchu. Modul indikativně měří i relativní vlhkost vzduchu. Informace o změřených hodnotách zobrazuje modul na LCD displeji a zároveň je s nastavenou periodou odesílá na nadřazený systém dálkového monitorování ve formě radiových zpráv komunikačního protokolu Sigfox.

Kategorie: Štítek:

Popis Produktu

Modul WS868-CO2 je určen zejména k měření koncentrace CO2 ve vzduchu v interiérech v obytných a pracovních místnostech (bytech, kancelářích, školních třídách, skladech, výrobních halách. . . ) s doporučeným rozsahem teplot (0÷70)◦C. Modul je kromě čidla CO2 vybaven i vestavěným vlhkoměrným čidlem. Aktuální údaje koncentrace CO2 a vlhkosti se jednak zobrazují přímo na LCD displeji modulu, aktuální naměřené hodnoty se zároveň vysílají ve formě radiových zpráv systému Sigfox.

Vlastnosti modulu:

Modul WS868-CO2 je vybaven LCD displejem, ovládacími tlačítky a také světelnou a zvukovou signalizací překročení nastavené hranice koncentrace CO2. LCD displej slouží pro zobrazování aktuálních údajů kvality vzduchu a společně s ovládacími tlačítky slouží i pro nastavování základních parametr ̊u modulu.

Modul WS868-CO2 je uzavřen v plastové krabici určené pro volné položení na stůl (desktop) nebo pro montáž na zeď.

Parametry modulu WS868-CO2 lze kontrolovat a nastavovat z běžného počítače těmito způsoby:

– přes konfigurační konektor modulu, pomocí převodníku ”USB-CMOS” a kabelu;

– bezdrátově, pomocí optického převodníku typu ”USB-IRDA”, nebo ”BT-IRDA”;

– pomocí ovládacích tlačítek (pouze některé parametry).

Manual_WS868-CO2

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „WS868-CO2 čidlo“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *