+(420) 315 707 111  Můj účet

NB-PLE převodník pro plynoměry

3 509  s DPH

NB-PLE je určen k dálkovému odečítání membránových plynoměrů Elster řady BK-G s počítadlem, které je ve spodní části vybaveno zámkem (”šachtičkou”) pro připojení snímače pro dálkový přenos údajů (kupříkladu IN-Z61). Modul má magnetický senzor pro registraci otáček snímaného kola plynoměru a na základě zvláštní objednávky může být vybaven i senzorem pro detekci připojení a odpojení modulu k plynoměru (”Tamper”). Modul kontinuálně načítá otáčky plynoměru do vnitřního registru (”čítače otáček”) a vysílá údaje o stavu čítače a tamperu ve formě radiových zpráv služby NB-IoT mobilního operátora.

Není skladem

Kategorie: Štítek:

Popis Produktu

Modul NB-PLE je uzavřen v plastové krabici uzpůsobené pro nasazení na plynoměr řady BK-G firmy Elster se šachtičkou pro připojení pulsního snímače IN-Z61. Modul není vhodný pro umístění do vnějšího prostředí bez dodatečného krytí.

Parametry modulu NB-PLE lze kontrolovat a nastavovat z počítače nebo tabletu těmito způsoby:

  • pomocí převodníku ”USB-CMOS” a kabelu přes konfigurační konektor, kterým je modul vybaven;
  • bezdrátově, pomocí optického převodníku typu ”USB-IRDA”, nebo ”BT-IRDA”;
  • dálkově, pomocí systému pro obousměrnou komunikaci.

Vlastnosti modulu:

Radiové moduly NB-PLE jsou elektronická zařízení napájená vlastní vnitřní baterií, která registrují otáčky plynoměru do vnitřního registru a v nastavených intervalech odesílají radiovou zprávu s aktuálním stavem plynoměru.

Manual_NB-PLE_CZ

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „NB-PLE převodník pro plynoměry“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *